Τα προϊόντα που έχει παρουσιάσει η Megas Yeeros μετά από έρευνες του τμήματος R & D
ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Έρευνα & ανάπτυξη
Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (Research and Development) έχει ως στόχο τη σύλληψη και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η Megas Yeeros αποτελεί τη μοναδική εταιρία στον χώρο που διαθέτει το δικό της R&D τμήμα το οποίο εργάζεται με πάθος για τη δημιουργία νέων, καινοτόμων και μοναδικών γεύσεων με την υπογραφή Megas Yeeros.
Οι εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες μας μελετούν διαρκώς τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις ανά τον κόσμο, διατηρώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτο το ελληνικό παραδοσιακό στοιχείο. Παράλληλα, αναδεικνύουν σημαντικές αξίες, συνώνυμες της σταθερής, ανώτερης ποιότητας.
Τα πρωτοποριακά προϊόντων που δημιουργούνται με γνώμονα την καινοτομία, αναπτύσσονται ραγδαία στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά.
Ξεχωριστή σημασία στη λειτουργία του R&D κατέχει η ενδελεχής καταγραφή των δεδομένων και των διαδικασιών της βιομηχανίας του κλάδου με απώτερο σκοπό τη δημιουργία custom μηχανικού εξοπλισμού που θα βελτιώσει την παραγωγή των προϊόντων και θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της εταιρίας.
- 2008 Μάρτιος: Γύρος Μακεδονικός
- 2009 Ιούνιος: Mega Πολίτικο
- 2010 Απρίλιος: Γύρος Θεσσαλονίκης,
- 2011 Μάρτιος: Σουβλάκι Κοτόπουλο Deli, Απρίλιος: Γύρος Κοτόπουλο Light, Μάιος: Mega Πολίτικο με Γιαούρτι
- 2013 Σουβλάκι Μπούτι κοτόπουλο, Σουβλάκι Χοιρινό Deli
- 2015 Μάιος: Mega Πολίτικο με Philadelphia, Ιούνιος Μπιφτέκι Φέτα Ήπειρος
- 2016 Νοέμβριος: Μπιφτέκι Κοτόπουλο Δεκέμβριος Strips Μοσχάρι Αρνί
- 2017 Ιούνιος: Γύρος κοτόπουλο Megalicious
- 2018 Μάρτιος: Προψημένος Γύρος Χοιρινό & Γύρο Κοτόπουλο
- 2019 Φεβρουάριος: Mega Meatless
- 2020 Σεπτέμβριος: Megatone Οκτώβριος: Mega Souvlaki & Σουβλάκι καλαμάκι αρνί
Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση η Μέγας Γύρος, επενδύει διαρκώς στις επιστημονικές έρευνες. Κάποιες από αυτές, είναι και οι συνεργασίες με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, αλλά και με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής σε ερευνητικά προγράμματα.
Ο στόχος της πρώτης έρευνας αφορά στη μελέτη της συμπεριφοράς του Γύρου κατά το ψήσιμο, αλλά και η σύγκριση νωπού και υπερψυγμένου γύρου.
Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν στο «1ο Επιστημονικό Συνέδριο για τον Γύρο», σε Ημερίδα που οργάνωσε η εταιρεία, όπου παραβρέθηκαν συνεργάτες του χώρου εστίασης, ελεγκτικοί κρατικοί φορείς αλλά και αρκετοί καλεσμένοι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.